Translan kannattajat

Kannattajajäsenemme ovat yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka ovat päättäneet tukea Tampereen kääntäjäopiskelijoiden toimintaa. Kannatusjäsenyyksistä saaduilla varoilla esimerkiksi järjestetään opiskelijatapahtumia sekä kehitetään Translan toimintaa.

Jos olet kiinnostunut kannatusjäsenyydestä, katso liittymisen ehdot. Kannatusjäsenyys maksaa 50 €/kalenterivuosi. Maksun vastineeksi kannattajajäsenet saavat muun muassa oman mainoksen sivuillemme ja halutessaan myös Translan ilmoitustaululle yliopistolle.

Olemme toimelias ja suoraselkäinen tamperelainen käännösosuuskunta, johon kuuluu joukko filologian ja monikielisen viestinnän ja käännöstieteen oppiaineista valmistuneita kandidaatteja ja maistereita. Kielen ja viestinnän ammattilaisina tarjoamme laadukkaita käännös- ja kielipalveluja sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Palveluihimme lukeutuvat kääntämisen lisäksi muun muassa oikoluku, toimittaminen, sisällöntuotanto, tekninen kirjoittaminen ja litterointi. Moni meistä on ollut opintojensa aikana Translan jäsen, osa aivan aktiivitoimijoitakin, ja nyt haluamme osoittaa tukemme Translalle kannatusjäsenyyden muodossa. Lisätietoa osoitteesta www.kaantovoima.fi.

Satutext on käännös- ja tulkkauspalveluja tarjoava yhden naisen yritykseni. Käännän mitä erilaisimpia tekstejä esimerkiksi korppupaketin tuoteselosteesta CNC-jyrsinten ja kalvonpuhalluslaitteiden käyttö- ja ohjelmointiohjeisiin ja kaikkea siltä väliltä. Lisäksi toimin tulkkina monenlaisissa asioimistulkkaustilanteissa. Palvelujeni avulla varmistat, että viestisi välittyy yli kieli- ja kulttuurirajojen. Omien asiakkaideni lisäksi työskentelen alihankkijana monille suomalaisille ja ulkomaalaisille käännöstoimistoille, ja kollegaverkostoni ovat laajat. Kääntämisen ja tulkkauksen ohella olen työskennellyt myös tulkkauksen tutkijana ja kääntämisen ja tulkkauksen yliopisto-opettajana. Työn vastapainoksi harrastan musiikkia, elokuvia ja ruoanlaittoa, ja tykkään liikkua ulkoilmassa jalan tai pyörällä. Lisätietoa osoitteesta www.satutext.fi.