2016

Tältä sivulta löydät Transla ry:n hallituksen jäsenet ja heidän esittelynsä.

Hallituksen jäseniin saat parhaiten yhteyden sähköpostitse – osoitteet on ilmoitettu esittelytekstien yhteydessä. Koko hallitukseen saat yhteyden osoitteella translahallitus@uta.fi.

Laura-Kaisa Maijala

maijala.laura-kaisa.k@student.uta.fi
Rahastonhoitaja, Translinkki-käännöspalvelun koordinaattori, kannatusjäsenvastaava
Jäsen
Olen opiskellut monikielistä viestintää ja käännöstiedettä kieliparissa suomi-saksa syksystä 2010 lähtien ja sivuaineeni ovat matkailu ja politiikan tutkimus. Myös espanjaa ja liiketoimintaosaamista on tullut kokeiltua. Harrastuksiini lukeutuvat ainejärjestötoiminnan lisäksi muun muassa salilla käynti, leffojen katselu ja kokkailu. Jos ja kun haluat liittyä Translaan tai ryhtyä kannatusjäseneksi, ota minuun yhteyttä sähköpostitse. Vastaan myös mielelläni Translinkkiä koskeviin kysymyksiin.

Elina Mattila

mattila.elina.m@student.uta.fi
Translinkin käännöskoordinaattori ja tasa-arvovastaava
Jäsen
Hola! Olen 22-vuotias käännöstieteen maisterivaiheen opiskelija. Kun en ole opiskelemassa kieliä tai päiväunilla Oasiksessa, olen luultavasti tutkimassa Myanmarin viidakoita tai valloittamassa Himalajaa. Minulta voit kysyä neuvoa kaikenlaisissa opiskeluun ja opiskelun ulkopuoliseen elämään liittyvissä asioissa, olenhan suorastaan elämäm tuutori (mutta en virallinen sellainen). Luotsaan myös enkun ainekerho SASia.

Niko Koski

koski.niko.h@student.uta.fi
varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava, ympäristövastaava, Translankarin päätoimittaja
Jäsen
Wubbalubbadubdub! Opiskelen englannin kääntämistä nyt toista vuotta ja sivuaineilen ruotsin ja journalistiikan syvissä vesissä. Jos on huikeita ideoita tapahtumien tai ympäristöasioiden suhteen tai haluat kirjoittaa ainejärjestölehti Translankariin, ota yhteyttä!

Suvi Parhankangas

parhankangas.suvi.t@student.uta.fi
Tapahtuma-, tuutor-, kulttuuri-, KV- ja ulkosuhdevastaava
Jäsen
Heeeei, olen ensimmäisen vuoden englannin kääntäjäopiskelija, sivuaineena ranska. Olen erittäin huono tekemään yhtä asiaa kerrallaan ja näköjään kieltäytymään kaikenlaisista hommista, muistaakseni kuitenkin elokuussa olin vielä sitä mieltä etten tunge nokkaani ainejärjestöihin. Vapaa-ajalla, jos sitä joskus olisi, katson elitistisiä taideleffoja tai jalkapalloa ja soittelen pianoa. Joskus tanssin kotona yksin keskellä yötä. Translan 50-vuotisjuhlavuotena vastaan syksyn vuosijuhlaillallisista, ja tapahtumia on luvassa jo pitkin kevättä. Mahtavia tapahtumaehdotuksia otetaan vastaan, yritetään järjestää kaikille jotakin!

Marianna Holmroos

holmroos.marianna.i@student.uta.fi
Sosiopoliittinen vastaava
Varajäsen
Moi, olen ensimmäisenvuoden englannin opiskelija, joka sivuaineilee vähän kaikkea kiinnostuksen mukaan; ranskaa, politiikantutkimusta, psykaa, kasvatustieteitä... Äidinkielenäni puhun sujuvaa turkua ja syyllistyn pilkkuvirheisiin. Vapaa-aikanani vietän leffassa, joskus jaksan maskeerauksiakin tehdä ja ehkä liikahtaa Atalpan suuntaan. Saa esittää kysymyksiä, huudetut ehdotukset kuullaan.

Jari Juutinen

juutinen.jari.j@student.uta.fi
Koulutuspoliittinen vastaava
Jäsen
Moro! Alotin englannin kääntämispuolen fuksina syksyllä 2015 ja samalla jotenkin päädyin mukaan Translan toimintaan ja nyt toiminkin sitten kyseisessä järjestössä koulutuspoliittisena vastaavana. Sivuaineena tällä hetkellä ainakin ranska, ja enköhän kaikkea muutakin jännää vielä keksi, välillä pientä ylisuorittamisen makua. Vapaa-ajalla kattelen paljon leffoja ja pelailen sekä juoksen ja uskottelen itelleni että käyn salilla vaikka mun pulkannarukädet kertoo muuta. Nii ja oon Imatralta kotosin, mikä selittää sen että puhun paljon (liikaa). Tykkään kaikista ja mulle saa aina tulla jutteleen!

Jami Särkinen

Sarkinen.Jami.T@student.uta.fi
Internet-, tiedotus- ja lautapelivastaava
Jäsen
Morjens! Olen 22-vuotias ensimmäisen vuoden käännösopiskelija, sivuaineena tällä hetkellä Internet- ja pelitutkimus. Muistaakseni lukion lopussa päätin, että minuahan ei enää ikinä nähdä minkään sortin vastuutehtävissä tai hallituksissa, mutta kai sitä on jotakin vikaa päässä, tai sit en osaa vaan pitää suutani kiinni, koska tässä sitä taas ollaan. Mut hei, ihan kivaa tää on :D Vapaa-ajallani tykkään pelailla, katsoa leffoja ja lukea huonoa fantasiakirjallisuutta. Toimin myös Tampereen Yliopiston Laulajien bassovastaavana, hallituksen varapuheenjohtajana, konserttivastaavana, jne. jne. mitä näitä nyt on :D Saa tulla nykimään hihasta jos on huolia tai murheita tai jos tekee muuten vaan mieli jutella :)

Ilona Pöyhönen

Poyhonen.V.Ilona@student.uta.fi
Sihteeri, narikka- ja kahvituntivastaava
Jäsen
Terppa, oon 19-vuotias ensimmäisen vuoden enkkuvauva, joka luisui alitajuisesti käännöspuolelle. Hallitukseen en aikonut mennä pikkuvarpaallakaan, mutta kuinkas sitten kävikään. Saatan vaikuttaa aina joko vähän hysteeriseltä tai masentuneelta, mut se johtuu vaan siitä, että oon taas hukannu lompakon tai henkkarit, enkä oo siitä syystä päässy hetkeen ostamaan viinipulloa. Mutta jos siitä huolimatta uskaltaa lähestyä ja haluu puhua ihan mistä vaan, esim. levelin +9000 prokrastinoinnista, Translan hallituksesta, tai siitä mikä on ultimate walk of shame, saa tulla istumaan viereen kun syön Minervassa mun salaatitonta lounasta. Tai sitten tulla kahvitunnille juomaan mun superawesomemahtavaa kahvia. Your choice.

Risto Jouttijärvi

risto.jouttijarvi@gmail.com
Puheenjohtaja, liikuntavastaava
Jäsen
Moro! Oon 2013 alottanut enkun opiskelija. Ainejärjestötoiminnassa mukanaa oon ollut fuksista saakka, lähdehän sinäkin! Harrastan salibandya, jalkapalloa ja laitesukellusta. Kun en ole yliopistolla, pinnan alla tai atalpalla, samoilen Herwannan utuisissa viidakoissa. Muhun voi olla yhteydessä jos on asiaa Translasta, Star Warsista tai oikeestaan mistä tahansa muusta.