2015

Tältä sivulta löydät Transla ry:n hallituksen jäsenet ja heidän esittelynsä.

Hallituksen jäseniin saat parhaiten yhteyden sähköpostitse - osoitteet löydät jäsenten esittelyjen yhteydestä.

Tästä poikkeavat osoitteet on ilmoitettu esittelyn yhteydessä. Koko hallitukseen saat yhteyden osoitteella translahallitus@uta.fi.

Risto Jouttijärvi

risto.jouttijarvi@gmail.com
Puheenjohtaja, tiedotusvastaava
Jäsen
Moro! Olen syksyllä 2013 aloittanut englannin opiskelija. Ainejärjestötoiminnassa olen ollut heti alusta saakka mukana, lähde sinäkin! Harrastan salibandya, sukellusta ja höntsään milloin mitäkin. Väittävät, että teen joskus töitäkin sukelluksen parissa, en vaan ole vielä itse sitä koskaan työnä pitänyt. Silloin kun en ole Kaukameressä, pelikentällä tai yliopistolla, samoilen Kalevan kansallisromanttisissa maisemissa. Jos on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa Translasta, urheilusta (maalivahdit ovat erityisesti lähellä sydäntäni) tai mistä nyt haluatkaan puhua, ota yhteyttä jollain keinolla (huutaminen on havaittu erittäin tehokkaaksi).

Elina Mattila

mattila.elina.m@student.uta.fi
Varapuheenjohtaja, tapahtuma- ja kulttuurivastaava
Jäsen
Opiskelen englantia pääaineena toista vuotta ja saksaa siinä sivussa, samalla kun hoidan Translan tapahtuma- ja kulttuurivastaavan hommia. Jos mielessäsi on jokin kulttuuri-ilmiö taikka häppeninki johon Translan mielestäsi pitäisi päästä mukaan, vinkkaa siitä minulle! Kun en paina täyttä päivää yliopistolla, olen luultavasti levittämässä savolaista ilosanomaa ympäri maailmaa reissaamisen merkeissä tai istun kotona popkornikulho kädessä ylistämässä elokuvataidetta.

Laura-Kaisa Maijala

maijala.laura-kaisa.k@student.uta.fi
Rahastonhoitaja, Translinkki-koordinaattori, kannatusjäsenvastaava, narikkavastaava
Jäsen
Olen opiskellut saksan käännöstiedettä syksystä 2010 lähtien ja sivuaineeni ovat politiikan tutkimus ja matkailu. Myös espanjaa ja liiketoimintaosaamista on tullut kokeiltua. Harrastuksiini lukeutuvat muun muassa salilla käynti ja kokkailu. Jos ja kun haluat liittyä Translaan tai ryhtyä kannatusjäseneksi, ota minuun yhteyttä sähköpostitse. Vastaan myös mielelläni Translinkkia koskeviin kysymyksiin.

Anna Kolsi

kolsi.anna.i@student.uta.fi
Sihteeri, tasa-arvovastaava ja ympäristövastaava
Jäsen
Moikka! Olen 23-vuotias englannin käännöstieteen opiskelija. Sivuaineilen journalistiikan sekä informaatiotieteiden ja interaktiivisen median parissa. Vapaa-ajalla laulan yliopiston kuorossa, neulon ja joogaan. Nykäise ihmeessä hihasta, jos on kysyttävää tai jos vaan haluat jutella! Hello! I'm a 23-year-old student of English translation. I also study journalism and information sciences. When I'm not studying, I sing in the university choir, knit, and practice yoga. If you have anything to ask or if you just fancy a chat, I'm available.

Niko Koski

koski.niko.h@student.uta.fi
Tutorvastaava
Jäsen

Roni Karlsson

karlsson.roni.p@student.uta.fi
KV-vastaava (International organiser), Ulkosuhdevastaava, Liikuntavastaava
Jäsen
Heissan, olen 22-vuotias kolmannen vuoden saksan opiskelija. Vapaa-ajalla harrastan erilaisia liikuntamuotoja, raskaan musiikin kuuntelua ja iloista ajanviettoa hyvässä seurassa. Hihasta saa tulla nykimään, jos on asiaa johonkin vastuualueeseeni liittyen tai ihan muuten vaan turisemaan mukavia. Howdy, I'm the international guy! I'm a 22-year-old third year student of German translation. I enjoy doing various sports, listening to metal music and hanging aroud with great people. Contact me, if you have questions or proposals considering International affairs. Or if you wanna chat about stuff, or things for that matter.

Petri Jones

jones.petri.a@student.uta.fi
Koulutuspoliittinen vastaava
Varajäsen
Opiskelen englannin kääntämistä, mutta opiskeluihin liittyviä aktiviteetteja todennäköisemmin minut löytää erinäisistä työryhmistä ja kokouksista tai Translan tapahtumista. Translassa vastaan nyt VIIDETTÄ vuotta koulutuspolitiikasta. Vaikka kopoilu on kivaa, se on liikaa; asiasta kiinnostuneita mielellään alan tehtävään jo kouluttaa. Autan tästä huolimatta mielelläni ihan kaikessa Translaan liittyvässä tai liittymättömässä - ja pystyn viemään asioita tarvittaessa eteenpäin muissakin konteksteissa. Noin muutoin minusta: tykkään kahvista, kissoista ja Twin Peaksista, koetan opiskella pohjoissaamea ja pyrin edistämään omaa ja muiden onnellisuutta.

Max Lange

lange.max.p@student.uta.fi
Nettivastaava, varasihteeri
Jäsen
Olen saksan käännöstieteen pääaineopiskelija ja myös historiaa olen joskus sivuaineillut. Ainejärjestötoiminnan saralla olen myöhäisherännäinen, sillä virkaanastuminen Translan eri toiminnoissa on tapahtunut neljäntenä opiskeluvuonnani. Oluisiin, autoihin ja Saksan matkailuun liittyvissä kysymyksissä annan mielelläni asiantuntijakonsultointia. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tahi kasvotusten lipaston käytävillä.

Noora Leinonen

leinonen.noora.t@student.uta.fi
Kahvituntivastaava, Translinkki-koordinaattori
Varajäsen
Kauan sitten, vuonna 2010, eksyin Tampereen yliopistolle opiskelemaan englannin käännöstiedettä, enkä vieläkään ole löytänyt tietäni ulos. Toki yliopistomaailmaan on vähitellen tottunut ja pääaineen opintojen ohessa olen eksynyt myös tiedotusopin, politiikan tutkimuksen ja ruotsin kääntämisen luennoille sekä tehnyt tutkimusretkiä niin ainejärjestötoimintaan kuin ylioppilaskuntaan. Tällä hetkellä vastaan translalaisten kofeiinitasapainosta ja Translinkin toimeksiantojen koordinoinnista sekä kirjoittelen aina silloin tällöin ainejärjestölehti Translankariin. Yliopiston, töiden ja tapahtumien välissä tykkään käpertyä sohvan nurkkaan kera kirjan.

Laura Rautava

rautava.laura.j@student.uta.fi
Varajäsen
Moi! Olen opiskellut englannin käännöstiedettä syksystä 2012 lähtien ja sivuaineita on tullut kokeiltua jos minkälaisia, mm. saksaa. Yliopiston ulkopuolella (ja välillä sielläkin) aikani kuluu laulun, piirtämisen, pelaamisen ja kamalan läpän merkeissä. Translan hallituksessa olen mukana ihan vain varajäsenenä, mutta mulle saa kyllä tulla juttelemaan mistä vaan!