2013

Iira Ostamo

Puheenjohtaja
Jäsen
Morjes! Oon Translan puheenjohtaja tänä vuonna. Opiskelen neljättä vuotta ja oon ainejärjestössä mukana toista vuotta. Musta olis hienoo jos meidän opiskelijoista löytyis vähän mua varhaiskypsempää porukkaa, joka olis jo opintojen alkuvaiheessa kiinnostunutta ainejärjestötoiminnasta. Ihan kaikessa saa kääntyä mun puoleeni! Kerro jos joku on vialla tai sulla on joku kuningasidea, koska Translan kautta asia voidaan viedä eteenpäin. Yleensä jos joku asia mietityttää sinua, se mietityttää muitakin. Pist viestii tai kerro iha liven! Ei mar mul muut.

Max Lange

Varapuheenjohtaja, KV-vastaava, varatapahtumavastaava
Jäsen
Olen saksan käännöstieteen pääaineopiskelija ja myös historiaa olen joskus sivuaineillut. Ainejärjestötoiminnan saralla olen myöhäisherännäinen, sillä virkaanastuminen Translan eri toiminnoissa on tapahtunut neljäntenä opiskeluvuonnani. Jos mieltäsi askarruttaa Translan kv-asiat tai muut Translan toimintaan liittyvät kysymykset, kannattaa vetää minua hihasta. Välitän myös tarvittaessa tietoa Translan vastaaville tahoille - tietenkin luottamuksellisesti. Oluisiin, autoihin ja Saksan matkailuun liittyvissä kysymyksissä annan mielelläni asiantuntijakonsultointia. Yhteyttä voi mm. ottaa jo aikaisemmin mainitsemallani hihamenetelmällä tai sähköpostilla.

Venla Jokinen

Sihteeri, tiedotusvastaava, Translalistan ylläpitäjä
Jäsen
Olen opiskellut englannin kääntämistä syksystä 2008 lähtien, ja sivuaineiksi olen napannut ruotsin kielen kääntämisen ja yleisen kirjallisuustieteen. Minuun saa ottaa yhteyttä kaikissa Translan sähköpostilistoihin liittyvissä asioissa - ja miksei tietysti ihan missä tahansa muussakin. Olen kotoisin Hyvinkäältä, ja harrastuksiini kuuluvat videopelit, fanidubbaus ja tähtitiede.

Laura Aro

Varasihteeri
Jäsen
Moi! Olen toisen vuoden englannin käännöstieteen opiskelija, sivuaineena ainakin sosiaalitieteet. Haluaisin opiskella myös ranskaa, ruotsia, espanjaa ja vaikka kiinaa, mutta en ole vielä onnistunut pääsemään kyseisille kursseille. Harrastan vapaaehtoistyötä Mummon kammarilla, kuvataiteilua, matkustamista, elokuvia ja vesijumppaa. Olen kotoisin Kankaanpäästä.

Tiina Kontia

Rahastonhoitaja
Jäsen
Tere! Tässä uusi rahastonhoitaja: pihi luonteeltaan, mutta Translan toimessa varmaan ihan siedettävä. Opiskelen toista vuotta englannin kääntämistä, mutta todennäköisemmin minun kuulee rääkyvän jotain viron ja porin karmeaa sekoitusta. Harrastan nukkumattomuutta ja pakenen kurssitöitä elokuviin, kirjoihin sekä maalaamiseen. Kyl se siit sit.

Roni Karlsson

Tutor-vastaava
Jäsen
Aloitin opiskelun 2012 syksyllä. Opiskelen saksan kääntämistä ja valinnaisina opintoina englannin kääntämistä. Olen sosiaalinen kaveri, vaikka olenkin lähtöisin Salosta. Vapaa-ajalla toimin jääkiekkoerotuomarina ja lisäksi olen kiinnostunut kaikenlaisesta historiaan liittyvästä. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos löytyy hyviä vitsejä, tai jos sattumoisin on tuutorointiin liittyvää asiaa.

Tino Kraft

Webmaster, ulkosuhdevastaava
Jäsen
Olen viidennen vuoden saksan kääntämisen opiskelija. Sivuaineinani luen englannin kääntämistä ja informaatiotutkimusta. Vapaa-aikani taas kuluu rakkaiden harrastusteni, aikidon ja kitaransoiton parissa. Translassa pääsin vallan kahvaan ulkosuhde- ja nettivastaavana, joten jos Sinä haluat kommunikoida Translan kanssa tai Sinulla on mielipiteitä Translan online-presenssistä, käänny epäröimättä minun puoleeni.

Tuomas Holli

Narikkavastaava
Jäsen
Pöö! Opiskelen englannin kääntämistä ja muuta jännää. Kuulun kokousten vakiokalustoon, ja silloin tällöin kerään varoja armaalle ainejärjestöllemme nostelemalla takkeja yliopiston narikkaan.

Petri Jones

Koulutuspoliittinen vastaava
Varajäsen
Olen englannin kääntämisen kolmannen vuoden opiskelija. Pidemmälle tosin olen edennyt toisen rakkaani, historian, sylissä, muttei anneta sen häiritä liiaksi. Vastaan Translassa koulutuspolitiikasta; hihasta tai hiuksista saa siis tulla kiskaisemaan hädän ollessa suuri, pieni tai vielä eksistoimaton - koski asia sitten opintoja tahi mitä vaan. Opintojen osalta osaan todennäköisesti jopa joko auttaa, ottaa asiasta selvää tai ohjata asiasta paremmin perillä olevan tahon luokse.

Tanja Wingerter

Ympäristövastaava
Varajäsen
Olen saksan kääntämisen toisen vuoden opiskelija, sivuaineena ranskan filologia. Olen melko sosiaalinen otus ja harrastan niin kieliä kuin eläimiäkin. Unelmani on oma lemmikkinorppa. Saa vapaasti ottaa yhteyttä, jos tietää mistä sellaisia saa tai jos on jotain muuta Translaan liittyvää bisnestä.

Outi Suppanen

Varajäsen
Moi! Olen 5. vuoden venäjän kääntämisen opiskelija. Haluan tulkiksi, vaikka kääntäminenkin on kivaa kyllä. Neulon, ulkoilutan koiraa, luen, irkkaan, virkkaan.

Noora Leinonen

Tapahtumavastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Olen englannin käännöstieteen kolmannen vuoden opiskelija. Sivuaineina olen lukenut sitä sun tätä, mutta eniten noppia on tullut kasaan tiedotusopin puolelta. Tapahtumavastaavana minut löytää useimmista Translan tapahtumista ja sähköpostilistalla mainostan niin Translan kuin muidenkin ainejärjestöjen tapahtumia. Jos ehdottomasti (tai vähemmän ehdottomin sanankääntein) haluat Translan järjestävän esim. flash mobin Alakuppilassa tai vierailevan Pyynikillä munkkikahveilla, ota minuun yhteyttä ja laitan rattaat pyörimään.

Elli Oravainen

Kahvituntivastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö

Anna Palomäki

Sosiaalipoliittinen vastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Olen saksan käännöstieteen pääaineopiskelija ja sivuaineena luen englannin käännöstiedettä, tiedotusoppia ja kv-polittiikkaa.

Jaakko Suvanto

Tekninen erikoisasiantuntija
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Englannin kääntämistä ja tulkkausta jo n:ttä vuotta. Huomautukset vanhoista infoista ja rumista sivuista mulle. Kirjallisena ja kolmena kappaleena.