2012

Tanja Wingerter

Puheenjohtaja
Jäsen
Olen saksan kääntämisen toisen vuoden opiskelija, sivuaineena ranskan filologia. Olen melko sosiaalinen otus ja harrastan niin kieliä kuin eläimiäkin. Unelmani on oma lemmikkinorppa. Saa vapaasti ottaa yhteyttä, jos tietää mistä sellaisia saa tai jos on jotain muuta Translaan liittyvää bisnestä.

Sini Huttunen

Varapuheenjohtaja
Jäsen
Luen käännöstieteen englantia ja siinä sivussa latinaa sekä ties mitä kieliä. Vapaa-aikani vietän tervehenkisesti videopelien parissa. Tykkään myös askartelusta ja kaikesta söpöstä. Saa ottaa yhteyttä, jos on ympäristöasiaa tai jotain muuta.

Venla Jokinen

Sihteeri, tiedotusvastaava, Translalistan ylläpitäjä
Jäsen
Olen opiskellut englannin kääntämistä syksystä 2008 lähtien, ja sivuaineiksi olen napannut ruotsin kielen kääntämisen ja yleisen kirjallisuustieteen. Minuun saa ottaa yhteyttä kaikissa Translan sähköpostilistoihin liittyvissä asioissa - ja miksei tietysti ihan missä tahansa muussakin. Olen kotoisin Hyvinkäältä, ja harrastuksiini kuuluvat videopelit, fanidubbaus ja tähtitiede.

Henni Hakala

Varasihteeri, tutorvastaava, tapahtumavastaava
Jäsen
Heips olen Henni, Translan tutorvastaava ja toinen tapahtumavastaavista. Aloitin englannin kääntämisen opiskelut syksyllä 2011. Ahaa-elämys sivuaineen suhteen on vielä kokematta, siispä olen lähtenyt kokeilevalle linjalle mm. suomen kielen, tiedotusopin, viron kielen ja historian parissa. Tykkään Helinä-keijusta, villasukista, aamu-tv:stä (YLE!) ja Amican herkkusienitäytteisistä paprikoista. Muun muassa.

Outi Suppanen

Rahastonhoitaja, sosiaalipoliittinen vastaava, narikkavastaava
Jäsen
Moi! Olen 5. vuoden venäjän kääntämisen opiskelija. Haluan tulkiksi, vaikka kääntäminenkin on kivaa kyllä. Tällä hetkellä toimin Translassa narikkavastaavana ja rahastonhoitajana. Neulon, ulkoilutan koiraa, luen, irkkaan, virkkaan.

Tuomas Holli

Tasa-arvovastaava, varanarikkavastaava
Jäsen
Olen englannin kääntämisen opiskelija, joka aikoo ensi vuonna valmistua kandiksi. Tasa-arvovastaavana huolehdin siitä, ettei yliopistolla tai etenkään Translan toiminnassa esiinny syrjintää, (ikä)rasismia, kiusaamista tai muutakaan pahaa. Jos tunnet, että eräät opiskelijat ovat tasa-arvoisempia kuin toiset, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Iira Ostamo

Ympäristövastaava
Jäsen

Anna Palomäki

Hallituksen jäsen, kansainvälisten asioiden vastaava, KV-tutor-vastaava
Jäsen
Olen saksan käännöstieteen pääaineopiskelija ja sivuaineena luen englannin käännöstiedettä, tiedotusoppia ja kv-polittiikkaa. Jos olet kiinnostunut kansainvälistymään kotona tai ulkomailla, ryhtymään kv-tuutoriksi tai sinulla on hyviä ideoita siitä, miten Translan kv-toimintaa voisi kehittää, minuun saa ottaa yhteyttä :). Lupaan myös parhaani mukaan yrittää vastata kaikkiin mahdollisiin kv-aiheisiin kysymyksiin, jotka mieltäsi askarruttavat.

Petri Jones

Koulutuspoliittinen vastaava
Varajäsen
Olen englannin kääntämisen toisen vuoden opiskelija. Pidemmälle tosin olen edennyt toisen rakkaani, historian, sylissä, muttei anneta sen häiritä liiaksi. Kopoilun (=koulutuspolitiikka) saralla olen se tyhmempi ja kokemattomampi vastaava, mutta hihasta tai hiuksista saa silti kiskaista hädän ollessa suuri, pieni tai vielä eksistoimaton - koski asia sitten opintoja tahi mitä vaan. Peruukki saattaa silloin päästä tipahtaa, mutta jostain voin jotain tietää ilmankin sitä.

Santeri Laurén

Varajäsen

Sampo Savolainen

Tapahtumavastaava
Varajäsen
Opiskelen englannin kääntämistä nyt toista vuotta. Olen myös Translan tapahtumavastaavaduon rumempi puolisko, minuun voi siis ottaa yhteyttä mikäli haluaa ehdottaa mainiota tapahtumaideaa tai antaa palautetta tapahtumiin liittyen. Vapaa-ajallani soitan bassoa ja harrastan eskapismia videopelien ja kirjojen parissa. Tampereelle olen siirtynyt Kuopiosta.

Jaakko Suvanto

Nettisivuvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Englannin kääntämistä ja tulkkausta jo n:ttä vuotta. Huomautukset vanhoista infoista ja rumista sivuista mulle. Kirjallisena ja kolmena kappaleena.