2011

Tanja Wingerter

Puheenjohtaja, KV-vastaava
Jäsen
Olen saksan kääntämisen toisen vuoden opiskelija, sivuaineena ranskan filologia. Olen melko sosiaalinen otus ja harrastan niin kieliä kuin eläimiäkin. Unelmani on oma lemmikkinorppa. Saa vapaasti ottaa yhteyttä, jos tietää mistä sellaisia saa tai jos on jotain muuta Translaan liittyvää bisnestä.

Sini Huttunen

Varapuheenjohtaja, ympäristövastaava
Jäsen
Luen käännöstieteen englantia ja siinä sivussa latinaa sekä ties mitä kieliä. Vapaa-aikani vietän tervehenkisesti videopelien parissa. Tykkään myös askartelusta ja kaikesta söpöstä. Saa ottaa yhteyttä, jos on ympäristöasiaa tai jotain muuta.

Leena Yrjänä

Sihteeeri
Jäsen

Outi Suppanen

Rahastonhoitaja, jäsenrekisterivastaava, narikkavastaava
Jäsen
Moi! Olen 4. vuoden venäjän kääntämisen opiskelija. Haluan tulkiksi, vaikka kääntäminenkin on kivaa kyllä. Tällä hetkellä toimin Translassa narikkavastaavana ja rahastonhoitajana. Neulon, ulkoilutan koiraa, luen, irkkaan, virkkaan.

Laura-Kaisa Maijala

Varasihteeri, tapahtumavastaava, liikuntavastaava
Jäsen
Opiskelen nyt toista vuotta Tampereen yliopistolla B-työkielenäni saksa. Tarkoituksena olisi lukea myös ainakin ruotsia ja kansainvälistä politiikkaa. Olen toinen tapahtumavastaavista, liikuntavastaava ja varasihteeri. Tapahtumaideoita, -kehuja ja -moitteita voi siis pistää minun suuntaani. Olen kotoisin Rovaniemeltä ja vapaa-ajallani käyn mm. tietysti innokkaasti Translan tapahtumissa, katson elokuvia ja urheilen satunnaisesti.

Elli Oravainen

Kahvituntivastaava
Jäsen

Petri Jones

Koulutuspoliittinen vastaava
Jäsen
Olen englannin kääntämisen toisen vuoden opiskelija. Pidemmälle tosin olen edennyt toisen rakkaani, historian, sylissä, muttei anneta sen häiritä liiaksi. Kopoilun (=koulutuspolitiikka) saralla olen se tyhmempi ja kokemattomampi vastaava, mutta hihasta tai hiuksista saa silti kiskaista hädän ollessa suuri, pieni tai vielä eksistoimaton - koski asia sitten opintoja tahi mitä vaan. Peruukki saattaa silloin päästä tipahtaa, mutta jostain voin jotain tietää ilmankin sitä.

Sampo Savolainen

Tapahtumavastaava
Jäsen
Opiskelen englannin kääntämistä nyt toista vuotta. Olen myös Translan tapahtumavastaavaduon rumempi puolisko, minuun voi siis ottaa yhteyttä mikäli haluaa ehdottaa mainiota tapahtumaideaa tai antaa palautetta tapahtumiin liittyen. Vapaa-ajallani soitan bassoa ja harrastan eskapismia videopelien ja kirjojen parissa. Tampereelle olen siirtynyt Kuopiosta.

Santeri Laurén

Varajäsen

Venla Jokinen

Translalistan ylläpitäjä
Varajäsen
Olen opiskellut englannin kääntämistä syksystä 2008 lähtien, ja sivuaineiksi olen napannut ruotsin kielen kääntämisen ja yleisen kirjallisuustieteen. Minuun saa ottaa yhteyttä kaikissa Translan sähköpostilistoihin liittyvissä asioissa - ja miksei tietysti ihan missä tahansa muussakin. Olen kotoisin Hyvinkäältä, ja harrastuksiini kuuluvat videopelit, fanidubbaus ja tähtitiede.

Johanna Mäki

Jäsen
Luen saksan käännöstiedettä pääaineena ja venäjän käännöstiedettä sivuaineena. Neljäs vuosi yliopistolla alkoi juuri ja tänä syksynä alan tekemään kandia. Harrastan renesanssitansseja ja vietän aikaa mäyräkoirani Iineksen kanssa. Viime kevään olin Tverissä Venäjällä vaihdossa ja tämän elokuun Heidelbergissa Saksassa taloussaksan kurssilla. Olen syntyperäinen tamperelainen ja Translassa hallituksen varajäsenenä.

Riitta Parkkinen

PR- ja tiedotusvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Olen Riitta, ikiopiskelija, joka vastaa Translalistan spämmäämisestä. Samalla jeesailen tapahtumavastaavia bileiden järjestämisessä. Opiskelukieleni on saksa, äidinkieleni oulu.

Hanna-Kaisa Härme

Koulutuspoliittinen vastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
B-työkielenä venäjä, takana Siperian reissu ja edessä kuudes ja (toivottavasti) viimeinen opiskeluvuosi. Tavoitteena tuoda uusien tutkinto-ohjelmien sisältöjen suunnitteluun opiskelijoiden näkökulmaa sekä irtautua kopovastaavan pestistä vuodenvaihteessa ja jättää tehtävät nuoremmille innokkaille. Juureni ovat Savossa ja rakkaat harrastukseni urheilu ja ompelu.

Jaakko Suvanto

Nettisivuvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Englannin kääntämistä ja tulkkausta jo n:ttä vuotta. Huomautukset vanhoista infoista ja rumista sivuista mulle. Kirjallisena ja kolmena kappaleena.