2010

Pauli Orava

Puheenjohtaja, tiedotusvastaava
Jäsen
Morjens! Olen Pauli, venäjän fuksi Keskiyön Auringon maasta. Saa tulla juttelemaan tai purkamaan huolia; mie en pussaa, mutta vähän saatan purasta ;) Harrastuksiin kuuluu mm. ajattelu, historia, karate ja sorbetinteko. Kartsalla minut löytää parhaiten biljardisalilta, Prahasta tai Be-Bopista joraamasta vanhojen discoklassikoiden tahtiin.

Katja Jama

varapuhenjohtaja, tapahtumavastaava
Jäsen
Hei, olen Katja ja pääaineeni on käännöstieteen saksa. Olen Translan tämän vuoden tapahtumavastaava. Kotipaikkani on Lapissa joten ymmärtämisvaikeuksia minun ja muiden ihmisten välillä syntyy jatkuvasti, mutta sehän ei hidasta minun menoani!

Tiia Talvitie

Sihteeri
Jäsen
Hallöchen! Minä olen Tiia, saksan käännöstieteen pääaineopiskelija aina vuodesta 2006. Tänä vuonna toimitan Translassa sihteerin virkaa. Juureni ovat Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla - mikä siis noin yleisesti ottaen selittää aika paljon.

Riitta Parkkinen

Rahastonhoitaja
Jäsen
Olen Riitta, saksan kääntämisen opiskelija ja puhun sujuvasti saksaa, suomea ja oulua. Opiskeluvuotta on vähän hankala määrittää, koska opiskelin ensin Jyväskylässä, mutta sovitaan vaikka neljäs. Toimin tänä vuonna Translan rahakirstun vartijana. Vapaa-aikanani kuuntelen musiikkia, luen ja neulon, jos niikseni tulen.

Sini Huttunen

Ympäristövastaava
Jäsen
Ja moi. Olen Sini ja englannin käännöstieteen opiskelija. Siinä sivussa opiskelen vähän kaikenlaisia kieliä. Vapaa-ajallani välttelen liikuntaharrastuksiani ja istun kaiket päivät Pleikkarin edessä.

Laura Paatelainen

Tutor-vastaava
Jäsen
Moiks! :) Olen Laura englannin käännöstieteen puolelta, opiskelen ensimmäistä vuotta yliopistossa ja toimin Translan tutorvastaavana. Vapaa-ajalla pidän yllä teeriippuvuuttani, käyn Atalpan liikuntatunneilla hankkimassa kipeitä lihaksia ja ulkoilutan toisinaan tanssijalkojani keskustassa.

Kaisu Palomäki

Naikkavastaava
Jäsen
Moro! Olen Kaisu, käännöstieteen saksan puolelta. Soudan ja huopaan opintojeni kanssa, joten aikaa jää mukavasti kaikenlaiseen muuhunkin, kuten hallitustoimintaan. Olen hallituksen jäsen (ehkä) kolmatta vuotta ja vastaan myös Translan narikkatoiminnasta. Pidän junista - kaikesta huolimatta.

Elina Karppinen

Varajäsen
Terve, olen Elina, englannin käännöstieteen 4. vuoden opiskelija. Myös tähän luottamustoimen vastaanottamiseen pätee vanha kunnon sanonta: parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Laura Kortelainen

Varajäsen
Heip! Olen Laura, neljännen vuoden englannin käännöstieteen opiskelija, jolla on krooninen matkakuume. Päätin uskaltautua pitkän järjestötoimintatauon jälkeen ottamaan siihen taas tuntumaa näin varajäsenenä.

Elli Oravainen

Varajäsen
Olen englannin käännöstieteessä ensimmäistä vuotta ja mukana siinä lappilaisten rintamassa, joka näyttää valtaavan translahallitusta. Minut tunnistaa tukasta ja siitä, että piirrän sarjakuvia. En paljon katso silmiin puhuessa, ja englanninopettaja sanoi sen johtuvan siitä, että olen visuaalinen ihminen. Hyväksyn selityksen. Se ei siis johdu vaikkapa siitä, että olisit ruma :) Minua ei juuri tapaa baareissa, mutta sitäkin enemmän kahviloissa.

Outi Suppanen

Varajäsen
Olen 2. vuoden opiskelija ja edelleen innoissani yliopistosta, mutta asia korjaantunee pian. Tänä vuonna varajäsenenä, ehkä ensi vuonna oikeaksi. Tykkään kieliopista ja virkkaamisesta ja olen muutenkin välillä vähän tylsä.

Juhana Honkanen

Nettisivuvastaava, KAJ-vastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Kahtena arkipäivänä viikossa olen osa-aikainen englannin käännöstieteen opiskelija (tre), kolmena finanssialan kääntäjä (hki), ja viikonloppuisin milloin mikäkin (?). Jos minulla on olevinaan ylimääräistä aikaa, niin yleensä teen konemusiikkia, roikun netissä, pelailen tietokonepelejä tai liikun. Pidän yhteyttä Translan ja Kääntäjien Ammatijärjestön välillä, ja päivittelen Translan nettisivuja.

Hanna-Kaisa Härme

KOPO-vastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Privet! Oon Hanna-Kaisa ja toimin Translan kopo-vastaavana. Opiskelen nyt neljättä vuotta käännöstiedettä venäjä B-työkielenä. Tulkaa ihmeessä juttelee jos tunnistatte ja on jotai opiskeluun liittyvää sydämellä, mä kuuntelen mielelläni ja saatan jopa voida tehdä asian eteen jotai!

Heidi Mykkänen

Liikuntavastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Heips! Olen Heidi Mykkänen, sporttinen ja iloinen kännöstiede saksan pääaineopiskelija. Hoitelen Translan liikunta-asioita, urheilen ja koitan välillä vähän opiskellakin. Liikunnallista vuotta kaikille!

Aija-Riikka Pajunen

KV-tutorvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Moi! Olen Aija. Neljäs vuosi on meneillään saksan käännöstiedettä. Tämän vuoden vastaan ja tiedotan kv-asioista Translan riveissä. Kaikki kv-kiinnostuneet HOP! Saa nykiä hiasta. Myös vapaalla, jos törmätään tanssilattialla!