2008

Tuuli Toivanen

Puheenjohtaja
Jäsen
Hei. Nimeni on Tuuli, ja pääaineena minulla on saksa. Opiskelun ja Translan ohella päiväni täyttyvät tanssilla, josta on vuosien mittaan tullut minulle elämäntapa. :)

Hanna-Kaisa Tiusanen

Varapuheenjohtaja, KOPO-vastaava
Jäsen
Privet! Oon Hanna-Kaisa ja toimin tän syksyn sekä Translan puheenjohtajana että kopo-vastaavana. (En mainitse sukunimeäni enää mielelläni, koska en malta odottaa sen muuttumista ensi helmiskuussa.) Opiskelen nyt kolmatta vuotta käännöstiedettä venäjä B-työkielenä. Tulkaa ihmeessä juttelee jos tunnistatte ja on jotai opiskeluun liittyvää sydämellä, mä kuuntelen mielelläni ja saatan jopa voida tehdä asian eteen jotai!

Kaisu Palomäki

Sihteeri, tiedotusvastaava
Jäsen
Olen keskittymiskyvytön ja pirtsakka lappilainen (ei lappalainen!) ja opiskelen toista vuotta käännöstiedettä (saksa). Katoan nelosperiodin ajaksi Saksanmaalle, mutta palaan taas syksyllä sulostuttamaan päiviänne. Mielestäni Gremlins on yksi maailmankaikkeuden parhaita elokuvia.

Johanna Hämäläinen

Rahastonhoitaja, kulttuurivastaava
Jäsen
"Tervehdys, olen Johanna, rempseähkö käännöstieteen (saksa) toisen vuoden opiskelija, sivuaineena ympäristöpolitiikka. Translassa hoidan talouspuolta sekä vastaan yhteisestä kulturellista toiminnasta. Nautin mm. kaikenmoisesta liikunnasta, hyvistä kirjoista, syksyisten päivien raikkaudesta ja mielenkiintoisista keskusteluista kahvikupposen äärellä. En nauti erinäisistä ahneuden ilmenemismuodoista enkä paperihaavoista.

Miika Kallasoja

KV-vastaava, KV-tutorvastaava
Jäsen
Olen opiskeluun ja B-työkieleeni intohimoisesti suhtautuva käännöstiede saksan opiskelija, joka aloitti opintonsa syksyllä 2007. Tulevaisuus on vielä hämärän peitossa, mutta luotan siihen, että koulutusta vastaavaa työtä löytyy, oli se sitten kääntämistä tai jotain muuta. KV-vastaavaksi ryhdyin hetken mielijohteesta, eikä tehtävä ole isommin stressiä tuottanut. Kulutan vapaa-aikaani kuntosalilla sekä lukemisen, musiikin ja roolipelien parissa.

Emmi Kumara

SOPO-vastaava
Jäsen

Sanna Joenperä

Jäsen
Olen Sanna ja pääaineeni on saksa. Yritän pitää ympäristön puolta tässä markkinavetoisessa maailmassa - pysyköön Transla riippumattomana! Tykkään myös kirjoista.

Sami Eloranta

Varajäsen

Laura Heinonen

Varajäsen
Moi, olen Laura, käännöstiede venäjän toisen vuoden opiskelija. Toimin viime syksynä tuutorina. Kevätlukukautta vietän nyt vaihdossa Tverissä (siis Venäjällä, tietysti). Kokouksissa olen ollut lähinnä aktiivinen kuuntelija. ("Slu.aju vas!" kuten kuvasta näkyy...) Mutta nyt olen Translan kuvioista vähän tauolla, palataan asiaan sitten syssymmällä;)

Taru Markkula

Tasa-arvovastaava
Varajäsen
Heips! Olen englannin käännöstieteen fuksi ja kotoisin Ulvilasta. Hallituksessa koitan olla hyödyksi varajäsenenä ja tasa-arvovastaavana.

Antti Pasanen

Varajäsen

Riitta Rautiainen

Varajäsen
"Minun kohdalle voi kirjoittaa vaikka, että olen 5. vuoden opiskelija ja pääaineeni on käännöstiede (englanti)."

Maija Tauriala

Varasihteeri, haalarimerkkivastaava
Varajäsen
Tänä lukuvuonna olen ollut toinen Translan tutorvastaavista, yksi saksan tuutoreista, ja vuoden alusta lähtien Translan varasihteeri. Hyppään siis Kaisun saappaisiin, kun hän lähtee maaliskussa vaihtoon. Yleensä minut bongaa yliopistolta ilman tätä sikalakkia.

Elisa Valtonen

Narikkavastaava
Varajäsen
Pääaineeni on käännöstiede, englanti ja sivuaineeni Venäjän kieli ja kulttuuri. Olen Translan narikkavastaava sekä hallituksen varajäsen. Toimin myös kv-tutorina.

Elina Eskola

Sähköpostilistavastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö

Katja Jama

Tapahtumavastaava, tutorvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Hei, olen Katja ja pääaineeni on käännöstieteen saksa. Olen Translan tämän vuoden tapahtumavastaava ja toinen tuutorvastaavista. Kotipaikkani on Lapissa joten ymmärtämisvaikeuksia minun ja muiden ihmisten välillä syntyy jatkuvasti, mutta sehän ei hidasta minun menoani!

Juhana Honkanen

Nettisivuvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Kolmena arkipäivänä viikossa olen englannin käännöstieteen opiskelija (tre), kahtena Finanssialan Keskusliiton kääntäjä (hki), ja viikonloppuisin milloin mikäkin (???). Jos minulla on olevinaan ylimääräistä aikaa, niin yleensä teen konemusiikkia, roikun netissä, pelailen tietokonepelejä tai käyn vaikkapa uimassa. Translan nettisivujen päivitys on nykyisin minun vastuullani, joten kommentit ja toiveet sen suhteen jatkossa tähän suuntaan, kthx!

Kia Kujala

Ympäristövastaava, Translankarin päätoimittaja
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Hei sinä. Minä olen käännöstieteen (englanti) viidennen vuoden opiskelija Oulusta. Oppiaikani suuntimaksi hahmottui aluksi runous, mutta sittemmin kiinnostuin tajunnantutkimuksesta noin ylipäänsä. Aloin ympäristövastaavaksi, koska se tuntui hyvältä. Vielä joku päivä hyppään nykyaikaan ja otan itsestäni valokuvan.

Heidi Mykkänen

Liikuntavastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Heips! Olen Heidi Mykkänen, sporttinen ja iloinen kännöstiede saksan pääaineopiskelija. Hoitelen Translan liikunta-asioita, urheilen ja koitan välillä vähän opiskellakin. Liikunnallista kevättä kaikille!

Janette Salminen

Tutorvastaava
Hallituksen ulkopuolinen toimihenkilö
Hei! Olen toinen Translan tuutorvastaavista ja pääaineeni on käännöstiede (saksa). Vähäisellä vapaa-ajallani harrastan tanssia, partiota ja nukkumista, josta en koskaan voi saada tarpeekseni. Jos on jotain kysyttävää tuutoriasioista tai ihan mistä muusta tahansa, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä!