Tapahtumavastaavan haaveet

Hei rakkaat translalaiset ja tervetuloa takaisin yliopistolle!

Toivottavasti kesä(loma)nne sujui mukavasti ja olette ladanneet akkunne tulevaa syksyä varten. Tervetuloa myös uudet fuksit - toivottavasti löydätte syksyn aikana tienne tapahtumiimme ja nautitte yliopiston tarjoamista mahdollisuuksista!

Syksy ja Translan tapahtumat käynnistyvät keskiviikkona 4.9. Translan kokouksella, jossa käsitellään mennyttä ja suunnitellaan tulevaa. Ajatusriihemme kaipaa aina uusia jäseniä, joten anna jalkojesi johdattaa sinut ainejärjestötilaan Pinni A:n 4. kerrokseen. Tarjolla seuraa ja ideoita stimuloivia herkkuja.

Translan vakituinen, jo lähes kulttistatuksen saavuttanut, English Evening palaa myös kesätauoltaan entistäkin ehompana. Ensimmäisen kerran kokoonnumme tuttuunO'Connell'siin 10.9. klo 19. Niille, joille kirjainyhdistelmä EE ei ole vielä tuttu, voin lyhyesti kertoa, että kyseisessä iltamassa pidetään hauskaa - englantia puhuen. Tarkoituksena oli alun perin kehittää ja ylläpitää opiskelijoiden englannin kielen taitoja, mutta tapahtuman kasvaessa englannin puhumista on alettu harrastaa ihan silkasta jutustelun ilosta. Osallistujille ei ole kielitaitovaatimuksia, joten jos suullinen viestintä ujostuttaa voit tulla mukaan ns. kuunteluoppilaaksi. Toisinaan pelaamme myös lautapelejä. Lisätietoja tapahtumasta löydätEnglish Eveningin facebook-sivuilta.

Saksan lukijat HOX! Syksyllä käynnistämme myös QuatschRunden, jossa kuulumisia ja lautapelejä harrastetaan auf Deutsch. Ensimmäisen tapaamisen ajankohta ja paikka on vielä sopimatta, joten seuratkaa Translalistan viestintää ja Translan FB-sivuja. Omaa kielitaitoa tai aksenttiaan ei kannata häpeillä, sillä kukaan ei ole seppä syntyessään. Mottomme on: puhumalla sitä kieltä oppii! (Pahoittelen: olen huono keksimään mottoja).

Muita säännöllisiä tapahtumiamme ovat Film Club, kahvitunnit sekä peli-illat. Näistä tiedotetaan syyskuun aikana, joten korvat ja tuntosarvet valppaina!