Translankari hakee kirjoittajia ja valokuvaajia

TRANSLANKARI HAKEE KIRJOITTAJIA JA VALOKUVAAJIA!

Hei, tykkäätkö kirjoittaa tai valokuvata? Pyöriikö mielessäsi ideoita, jotka haluaisit jakaa muille opiskelijoille? Vainuaako juttunenäsi ilmiön, joka jää huomiotta? Vai katsotko maailmaa linssin läpi ja haluat jakaa vangitsemasi hetket koko Transla-kansalle? Käännöstieteen opiskelijoiden oma ainejärjestölehti Translankari ottaa vastaan tekstejä, runoja, haikuja, gallupeja, raportteja, mielipidekirjoituksia, esseitä ja valokuvia joulukuussa 2015 julkaistavaan lehteen!

Syksyn teemana on historia. Löytyykö suvusta erikoinen hahmo, jäikö fuksivuodesta hauska/omituinen/pelottava muisto tai päädyitkö joskus miettimään tietyn sanan etymologiaa? Tekstin voit kirjoittaa joko suomeksi tai omalla B-työkielellä ja sen yläraja on n. 400 sanaa. Valmiit jutut ja kuvat tulee lähetä minulle (Leinonen.Noora.T@student.uta.fi) 7.12. mennessä. Teemaa saa tulkita vapaasti. Jos idean löytäminen tuottaa vaikeuksia, niin laita viestiä em. osoitteeseen, niin lyödään viisaat päät yhteen.

Jos taas nautit enemmän tekstien hiomisesta kuin niiden luomisesta, niin ota myös yhteyttä. Tekstien oikolukuun tarvitaan aina apua ja saat samalla kokemusta toimitustyöstä. Translankarin toimitus ottaa mielellään vastaan uusia tekijöitä!