Lexican & Translan fuksiroadtrip

Mitä: Lexican ja Translan lähiökapakkakierros fukseille Missä: Bussissa ja baareissa ympäri Tamperetta Milloin: Torstaina 22.10, lähtö Päätalolta klo 16 Mitä maksaa: 12 € (sis. jatkot Kolmioissa) / 9 € (pelkkä baarikierros) Miten: Ilmoittautuminen ti 6.10. klo 16 alkaen osoitteessa http://elomake3.uta.fi/lomakkeet/15572/lomake.html

Hei taas, te tuoreet lexikaanit ja translalaiset!

Olette päässeet jo tähän mennessä kokemaan toistenne ja vanhempien opiskelijoiden seurassa yhtä sun toista mielenkiintoista fuksipiknikistä fuksiaisten kautta aina fuksisitseihin saakka, mutta jotakin todella mahtavaa on vielä edessä! Ai mitäkö? Tietysti Lexican ja Translan perinteinen, tänä vuonna ihka ensimmäistä kertaa järjestettävä fuksien lähiöpubiroadtrip SRTF (Suburb Road Trip for Freshmen)!

Tämä jo nyt kulttimainetta niittänyt kapakkakierros aloitetaan nousemalla Päätalon edessä odottavaan charterbussiin torstaina 22.10. klo 16 paikallista aikaa. Matkan varrella tulemme vierailemaan Wanhassa Tapissa (Nekala), Herwoodissa (Hervanta), Huurteessa (Kaleva), Vastavirta-klubilla (Pispala) ja Pedro's Pubissa (Tesoma). Näistä jokainen tarjoaa meille alkomahoolijuomia alennetuin hinnoin, mutta janoisimpia kehotamme varautumaan pubien välisiin siirtymiin myös omin juomin. Rundin hinta on yhdeksän euroa.

Virallisena jatkopaikkana toimii Kolmiobileet Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa, jonne saavumme arviolta klo 22:30. Oman Kolmiolippusi voit hankkia helposti SRTF:n ilmoittautumislomakkeen avulla, ja sen hinta on kolme euroa.

Niin, ilmoittautuminenhan tosiaan tapahtuu osoitteessa http://elomake3.uta.fi/lomakkeet/15572/lomake.html sijaitsevalla lomakkeella. Lomake aukeaa fukseille ja tuutoreille tiistaina 6.10. klo 16, ja perjantaina 9.10. klo 16 alkaen myös muiden on mahdollista ilmoittautua, mikäli tilaa autossa vielä on. Lopullisesti lomake sulkeutuu perjantaina 16.10. klo 16. Osallistumismaksu siis 12 € jatkolipulla ja 9 € ilman. Ilmoittautuminen on sitova, ja mukaan mahtuneita muistetaan sähköpostiviestillä.

Trippailemisiin!

Linkki FB-tapahtumaan