Haetaan kirjoittajia ja valokuvaajia Translankarin kevätnumeroon!

Hei, 

tykkäätkö kirjoittaa tai valokuvata? Pyöriikö mielessäsi ideoita, jotka haluaisit jakaa muille opiskelijoille? Vainuaako juttunenäsi ilmiön, joka jää huomiotta? Vai katsotko maailmaa linssin läpi ja haluat jakaa vangitsemasi hetket koko Transla-kansalle? Käännöstieteen opiskelijoiden oma ainejärjestölehti Translankari ottaa vastaan tekstejä, runoja, haikuja, gallupeja, raportteja, mielipidekirjoituksia, esseitä ja valokuvia toukokuussa julkaistavaan lehteen!

Kevään teemana on selviytyminen. Liittyy selviytymiskamppailusi sitten fuksiviikkojen jälkeiseen olotilaan, työelämän näkymiin tai istumapaikan löytämiseen täydestä Minervasta, lähetä valmis juttu tai kuva minulle (koski.niko.h[at]student.uta.fi) 10.5. mennessä. Teemaa saa tulkita vapaasti. Tekstin voit kirjoittaa joko suomeksi tai omalla B-työkielellä ja sen yläraja on n. 400 sanaa.

Jos taas nautit enemmän tekstien hiomisesta kuin niiden luomisesta, niin ota myös yhteyttä. Tekstien oikolukuun tarvitaan aina apua ja saat samalla kokemusta toimitustyöstä. Translankarin toimitus ottaa mielellään vastaan uusia tekijöitä!

Kevätterkuin, Niko